Ariston bojler szerviz

Nincs kellemetlenebb, mint amikor egyik pillanatról a másikra nagy gonddal kiválasztott Ariston bojlerünk felmondja a szolgálatot. Az ilyen bojlerek leggyakoribb hibái, hogy nem megfelelően melegít, csepeg vagy szokatlanul hangos. Ha Ön is ilyet tapasztal, kiterjedt Arsiton bojler szerviz hálózat áll a rendelkezésére.

Gyakran esik a választás erre a márkára, hiszen megbízható, környezettudatos fejlesztésű és igyekszik a felhasználók minden igényét kielégíteni. Az Ariston közel 90 éve fejleszti termékeit, de sajnos hiába minden igyekezet, ami elromolhat, az el is romlik. Fontos tudnivaló, hogy amennyiben elromlik egy ilyen készülék, érdemes Ariston bojler szervizzel felvenni a kapcsolatot, különösen, ha él a készülékre adott garancia. A munkatársak felmérik a problémát és ennek megfelelően orvosolják azt.

Érdemes azonban akkor is az Ariston bojler szervizet hívni, ha csak karbantartásról van szó. A legtöbb esetben a bojlerek belsejében felhalmozódik a vízkő, ez korrózióhoz vezethet, illetve jelentősen megnöveli a hatékony működéshez felhasznált energiát is. Két-három évente szükséges egy teljes ellenőrzés, amikor a rendszert megtisztítják a felgyűlt vízkőtől, és kicserélik az elhasználódott alkatrészeket. A bojler hosszú élettartamának biztosítása érdekében ez mindenképpen elengedhetetlen. Abban az esetben, ha lakóhelyünkön különösen kemény a víz, ezt a karbantartást másfél- két évente kell megtenni.

Az Ariston bojler szerviz hálózata az ország egész területén áll a lakástulajdonosok rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük