Mindig védve van az autó a jégeső ellen, még útközben is?

Sok járműtulajdonos nem rendelkezik saját garázzsal, ezért nem tudja az időjárás viszontagságaitól megvédeni autóját, például wagner jégesőellen védő autóponyva által. Ha nagy, fenyegető felhők gyűlnek össze, és az autó kint parkol a szabad ég alatt, az veszélyes lehet járműre. A különböző méretű jégeső darabok súlyos károkat okozhatnak az autó fényezésében és a karosszériájában is.

Több, mint tanácsos megvédeni az autót a jégeső ellen!

Horpadások, karcolások és repedések az autón, nos, az ilyen „események” a jégeső csúnya következményei.

A jó hír az, hogy van egy rendkívül praktikus megoldás, amely még útközben is védelmet nyújt jégeső ellen,ami nem más, mint a jégesőellen védő autóponyva.

Válasszunk minőséget!

A Wagner Európa vezető jégeső elleni autóponyvák gyártója 2019-ben néhány olyan fejlesztést adott hozzá a termékéhez, amelyek jelentősen megnövelték a járművek védelmét.

A Wagner jégeső elleni autóponyva csúcstechnológiás anyagokból készült termék, a legrosszabb jégesőben sem kell aggódni a szabadban parkoló autó sérülése miatt. A Wagner jégesőellen védő autóponyva könnyen ráfeszíthetőaz autóra és hatékony védelmet nyújt, így elkerülhető, hogy a jég, károkat okozzon a fényezésen és a karosszérián.

Wagner jégeső elleni autóponyva  kiváló kidolgozással és számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A prémium minőség azt jelenti, hogy az akár 5 mm vastag high-tech hab egy második bőrként vonja be autót, védelmet nyújtva a jégeső ellen.

Minden nyáron kifizetődő jégeső elleni védelem

Ha a meteorológusok szerint jégeső várható, inkább higgyünk nekik és haladéktalanul szereljük fel ajégeső elleni autóponyvátautónkra,mielőtt még késő lenne. A vihar után a ponyvát célszerű viszonylag gyorsan eltávolítani, és gondosan megszárítani, mielőtt a tárolózsákba eltennénk.

Wagner jégeső elleni autóponyvák  négy különböző méretben kaphatók: M, L, XL és XXL.

A Wagner jégeső elleni autóponyvákat értékesítők weboldalán megtalálható egy táblázat, amelynek alapján kiválasztható a megfelelő méret az autó típusához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük