Ne maradjon el a fal beázás kezelése

Egy otthon kialakítása komoly kihívás, de a karbantartás még ennél is nagyobb figyelmet követel. Mindig vannak olyan részletek, amikre megéri kiemelt módon fókuszálni. A fal beázás egyértelműen ebbe a kategóriába sorolható. Magának a kártételnek az elhárítása egy adott dolog, hiszen ilyenkor ahol végigcsorgott a víz gyakran a festékréteget muszáj eltávolítani, a felületet újra glettelni, majd pedig következhet az ismételtmázolás. Mindez mit sem ér, amennyiben a kiváltó ok megmarad.

A hosszú száraz időszakok alatt úgy tűnhet, hogy nincs is komoly probléma, de amint érkezik egy zápor, újból csepeg a plafon. Ilyenkor muszáj felmenni a padlásra és alaposan körülnézni. A régebbi tetőszerkezeteknél általában a cserepek mozdulhatnak el vagy sérülhetnek meg. Előfordulhat azonban, hogy a kémény mellett talál utat a nedvesség. Ahol még maltert használtak a hézagok tömítésére, az is könnyedén kimállhatott az idők során. Ha nincs mód cserére, akkor a Sika® MultiSeal szigetelőszalag jó eséllyel jelent megoldást. Ezzel a speciális termékkel a repedések, lyukak egyszerűen kezelhetők. Kiválóan tapad a különféle építőanyagokhoz és remekül szigetel.

Erős, önntapadó, a felső oldalán alumínium fóliával van kasírozva. Egyszerűen alkalmazható, így a szakembereken túl az ezermesterek ugyanolyan hatékonysággal elboldogulnak vele. Többféle kiszerelésben érhető el a hun.sika.com weboldalon. A fal beázás megszüntetése tehát kapjon elegendő figyelmet, mert így előzhetők meg a további káros hatások. Alkalmi vagy hosszabb távú kihívások kezelésére ugyanúgy megfelel a prémium alapanyag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük