Sakk készlet óriási kínálatban

Talán nem túlzás azt mondani, hogy az egyik legnépszerűbb játék az egész világon. A sakk készlet tartalmazza a négyzet alakú táblát és a 32 db bábút. Mivel 2 fős játékról van szó, ezért játékosonként 16 db figura kerül kiosztásra. Ezek általában fekete és fehér színűek. A játék menete nagyon egyszerű, így bárki könnyen elsajátíthatja.

A bábúk különböző mezőkben helyezkednek el és más feladatokat töltenek be. Természetesen a legfontosabb szerepet a király és királynő kapja. Nemcsak tökéletes kikapcsolódást nyújt kortól és nemtől függetlenül, hanem számos pozitív hatása is van. A gyermekek esetében fejleszti a mentális képességet, a szókincset és a memóriát. Megtanulnak összpontosítani és koncentrálni, ami a későbbiekben hasznukra lesz.

Megismerkednek az egyéni játék fogalmával, aminek köszönhetően talpraesettebbek lesznek a különböző szituációkban. Meg kell említeni, hogy a sakk készlet rengeteg változatban van jelen az okosjáték webáruházban. Az összeállítások anyag, méret és kidolgozás szerint is eltérnek egymástól. Minden árucikkről rövid leírás és fényképes bemutatás érhető el, ami megkönnyítheti a választást.

A mágneses tábla is megtalálható a felhozatalban, ami tökéletesnek bizonyul, ha hosszabb útra készül. Sokkal gyorsabban fog telni az idő, ha közben jól szórakozik. A sakk készlet kiválóan megállja a helyét ajándékként. Ideális lehet születésnapi, évfordulós vagy karácsonyi meglepetésként. Egy minőségi termékkel biztosan el fogja érni a célját. Ha résen van, vagyis folyamatosan figyelemmel követi a webshop felhozatalát, akkor akciósan kerülhet a birtokába a tetsző sakk készlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük