Válaszd a legmegfelelőbb iphone tokot a készüléked számára

Aki szeret kirándulni, túrázni, sportolni, aki a szabadban dolgozik, vagy akinek egyszerűen csak sokszor csúszik ki a kezéből az iPhone-ja, annak mindenképpen érdemes befektetni egy megfelelő minőségű iphone tokba. Erre nyújt megoldást a célnak megfelelően választott iphone tok. Megannyi szín, forma és anyag közül választhatunk, meg van rá a lehetőség, hogy az iphone-unkat egyedivé, lehengerlővé varázsoljuk, mindeközben megóvjuk az állapotát.
Választhatunk műanyag, szilikon, vagy bőr iphone tokot, de van ütésálló, átlátszó, 3D figurás iphone tok is. Oldalra nyíló könyvtok vagy flip tok is elérhető, de választhatjuk a régebbi időket felidéző övre csatolhatót is. Minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legpraktikusabb iphone tokot.

Aki nem szeretné eltakarni az új iPhone-ját, mert nagyon jó az eredeti színe, a formája, az választhat ultra vékony áttetsző szilikon tokot. Pont annyira masszív és rugalmas, hogy megvédje a készüléket, de annyira lágy és kézhez simuló, hogy szinte észre sem lehet venni. A teljes körű védelem érdekében 3D-s üvegfólia ajánlott mellé, így megőrizhetjük az iPhone eredeti kinézetét. De a megannyi különböző iphone tok közül talán a SanDisk iXpand Memory Case az egyik legpraktikusabb. Ez a speciális iphone tok nem csak védettséget, hanem több memóriát és akár hosszabb üzemidőt biztosít az iPhone 6 és iPhone 6s készülékeknek. Az egyedi tokban 32, 64, illetve 128 GB extra memória található és egy 1900 mAh kapacitású külső akkumulátorral is bővíthető a tok, így növelve a készülék üzemidejét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük