Megérkeztek a legújabb bankjegyszámláló gépek a NEXT Irodatechnika webáruházba

A vadonatúj fejlesztésű bankjegyszámláló gépek már elérhetőek a NEXT Irodatechnika webáruházban. Magyarországon elsőként már a belépő kategóriában is manuális értékszámlálással ellátott pénzszámoló gépek.

Eddig az úgynevezett hátsóadagolós bankjegyszámláló gépek csupán a darabszámot tudták megadni egy számlálás végén, az összeg kijelzése csak a nagyobb és drágább értékszámláló gépek kiváltsága volt. A legújabb típusokat azonban már felszerelték úgynevezett manuális értékszámlálással, amikor is a bankjegyek darabszámán túl az értéket is kijelzi a gép.

Hogyan is működik a manuális értékszámlálás egy bankjegyszámláló gépben? Nagyon egyszerű, csak adja meg a forint címletet a számlálás előtt, és a gép összeadja a megszámolt darabszám szerinti összeget is. Egyszerre csak egyfajta címletet lehet vele számolni, de az összeadás funkciónak köszönhetően egymás után vegyes címletű bankjegyek értékét is megtudja jegyezni a bankjegyszámláló gép.

Már a belépő kategóriában is található ilyen bankjegyszámláló gép, például a NextCash NC-2120 típusjelzésű modell. Ez a pénzszámláló már jóval masszívabb kialakítású, mint a korábban elérhető egyszerűbb típusok, amit az 5,5kg-os súlya is jelez. A külső műanyag borítás alatt nagyteljesítményű fém elektro-mechanika bújik meg, amely garantálja a hosszútávú használatot.

A legújabb, manuális értékszámlálással ellátott bankjegyszámláló modellek megtalálhatók a https://www.nextiroda.hu címen, ahol gyors, akár másnapi szállítással is megrendelheti a kiválasztott készüléket.

Minden NextCash bankjegyszámláló, amely manuális értékszámlálással rendelkezik 100% kompatibilis a magyar forint bankjegyek mellett az euró és a dollár címletekkel is. Ezen túlmenően darabszámlálásra a világ bármely valutájával használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük