Mostbet – Imádom a klassz merch-eket!

Annak ellenére, hogy igyekszem nem belecsöppenni a fogyasztói társadalom csapdáiba, a klassz merch-eknek olykor magam sem tudok ellenállni. Legutóbb a Mostbet tudott nekem olyat mutatni, ami elragadtatott, mégpedig egy pólóval sikerült elérniük az elismerésem. Nagyon szeretem azokat a pólókat, amik kreativitásról és egyediségről árulkodnak, a Mostbet pedig vagány példát állított ezzel, és állít általában a ruházati termékeivel.

A különböző cégek vagy egyéni vállalkozók, akár influenszerek által piacra dobott termékek szerintem sokat elárulnak az adott cégről vagy egyénről. Ezért is gondolom azt, hogy ezeknek a termékeknek nagyobb jelentősége van, mint azt talán elsőre gondolnánk. Megmutatja a kreatív csapat ízlését, kreativitását, fantáziáját, és amennyiben ez egyezik vagy hasonló a te ízlésedhez, máris közelebb érzed magad ahhoz az adott céghez vagy szolgáltatáshoz.


Hasonlóan éreztem a Mostbet termékei kapcsán is, hiszen annak ellenére, hogy már korábban is kedveltem ezt a céget és a szolgáltatásait, a klassz termékükkel egy jó nagy piros pontot szereztek, pont azért, mert nagyon tetszik ez az említett póló. Nem nagy dolog egy póló, de ami ennyire elnyeri a tetszésem, elindítja bennem a gondolatot, hogy az emberek, akik a Mostbet neve alatt dolgoznak, jófejek és kreatívak, tehát emberileg, személyesen is szimpatikusabbá váltak, még úgy is, hogy sosem találkoztam velük.

Biztos is vagyok benne, hogyha nekem valaha lesz valamilyen termékem vagy szolgáltatásom, akkor kellő hangsúlyt fogok fektetni a merch létrehozására is, persze, ha látni fogom, hogy volnának rá vevők, érdeklődők is. Hiszen az nem sok vevőt, követőt, kedvelőt hoz, ha valaki egy random póló egyik sarkába elhelyezi a saját logóját és kész.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük